Arg Arg Arg!

Sitter nu och kollar på insider och gud va arg ja bli alltså!
Enligt min åsikt så skulle dessa personer plågas!   Rjält!!
Men felet med Sverige är deras "snälla" fängelse. Helt sjukt!
Fångarna har bättre mat än skol barnen och våra gamla, dom får även gratis vård av alla dess slag och gratis utbildning.
Helt ärligt, skulle ja utav någon anledning bli hemlös eller dyligt så skulle ja lätt göra något brott för att komma in i fängelset.    Och hur sjuk är de då? Att de är bättre i fängelset än att vara hemlös?
Även att i fängelset så "skyddas" våldtäcktsmännen/kvinnorna (de är mer vanligt än vad man tror) från resten av fångarna pga att annars blir dom ihjälslagna, min åsikt är att om dom skulle bli ihjälslagna så anser jag att de är en ren samhällstjänst!
Gud jag blir så arg alltså..
Även att om man har gjort nå skattebrott så sitter man i fängelset längre än om man skulle ha våldsfört sig på någon annan människa.
Nääe , när ja blir stor ska ja ändra lagar!
När ja va mindre så vela ja bli advokat, men de där har ja tänkt igenom en hel del genom åren, och ja skulle aldrig aldrig aldrig kunna så och försvara en våldsman, jag förstår inte folk som kan göra de .. även om de är deras jobb så fattar ja endå inte, ja skulle aldrig göra de... inte ens för alla pengar i världen!
Nej nej, verkligen inte..
Nää nog talat om de nu..

I skolan så iaf så jobbar vi om Schizofreni, väädligt intressant må ja säga, synd att vi får så lite tid med att jobba om de så man hinner lixom inte fördjupa sig så mycket om man ska kunna hinna klar i tid.
Men de är riktigt kul att läsa om de.
Imorron och på fredag har vi självstudier så då ska ja fortsätta med de, satt även hos farmor i dag på eftermiddan och började på lite men de är ju så himla mycket, så ja tänkte att ja skulle lägga mej och läsa igenom allt ikväll igen så kanske nå med fastnar.
Vet ni, mammor som bär på barn och är undernärd.. De fördubblar risken att utvecka Schitzofreni.
Alltså, de är inte med säkerhet att de blir så men de fördubblar.
Så den dagen ja blir gravid så ska ja äta like hell! haha , nej då.. inte överdriva men alltså inte gå och vara hungrig!


Annars idag så va vi hem till Mikael på middag , alltid lika trevligt och göttans :)
Majsan är här hon med och ska sussa här med mej i två nätter nu när Rikard jobbar.. Jag hatar att vara själv på kvällarna och nätterna.. Jag får helt ärligt ångest utav att behöva sova själv, inte bra men men.. That´s my life.

Nääe , nu ska ja ta mej en rök och sen göra mej klar för sängen och läsningen :O)
Natti Natti, sussa så gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0