Ja..

jag vet att ja skrev i förra inlägget att ja inte skulle skriva på ett tag , men ja känner att jag behöver nog de endå..
mår inte sådär jätte bra just nu. men jaja..
jag har haft problem med magen ett bra tag nu , eller rättare sagt 2 år. men nu så har läkarna gjort en såkallad titthåls op på mej i förrgår efter att ja åkt in akut ett antal gånger.. och jag har en sjukdom som heter endometrios.
den är en rätt ofarlig sjukdom men obotlig. alltså, jag kommer i stort sett ha svåra smärtor i magen i resten av mitt liv, eller ja.. iaf till klimakteriet,(stavning).
jaa , så vare med de..
är iaf sjukskriven tills på ons nu pga op o sen om 2 veckor ska ja träffa läkaren igen och prata om hur vi ska gå vidare med detta, det finns tydligen något specialist team på smärta som ja ev skulle få remiss till. men ja vet inget än. de gör mej väldigt frustrerad med..att inte veta något.

nääe nu ska ja sluta klaga, de finns folk som har de värre!


Bästa låten sånna här dagar : Lifehouse - Everything.

Annars så händer de väl inte så mycket som man kanske skulle vilja.
Rikard ska jobba i helgen han så då har ja kallat hit Jossan för att göra mej sällskap, Bonzo är hos mamma han.. har lite svårt att gå ja så ja kan knappast gå med en hund som drar like hell!
Jaaa , så vare med de iaf!


Hörshej!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0