Miltons babyhoroskop

Lejonet som barn

 

Lejonhjärtad lojalitet


Värme, lojalitet och generositet är bara några av din lejonunges många fina egenskaper. De som föds i lejonets tecken är entusiastiska och tillgivna. Lejonet upplever livet med hela sitt stora hjärta.

Med sin känsliga, stolta och oftast något högmodiga natur kan lejonet verka tufft på ytan, men de är faktiskt ganska sårbara på insidan. Hårda ord kan skada lejonets självförtroende, så var försiktig med hur du uttrycker dig gentemot ditt barn, särskilt när det kommer till tillsägelser.

Lejonets primära behov inkluderar uppmärksamhet och bekräftelse. Ditt barn kommer att göra allt för att göra dig och i stort sett alla andra i er omgivning stolta. Han eller hon har en naturlig dramatisk ådra och kommer att sätta upp prestationer och små föreställningar redan från en tidig ålder. Var inte överraskad om ditt barn tillbringar en hel del tid framför spegeln och gillar att klä sig färgstarkt och uttrycksfullt.

Lejonbarn frodas av beröm och erkännanden. Ditt lilla lejon kommer förmodligen att göra bra ifrån sig under barndomen. Han eller hon kanske blir stjärna i skolans dramagrupp, eller duktig i gymnastik och idrott. Om det finns ett tillfälle att njuta av rampljuset, så kommer inte lejonet att missa det.

Belöna ditt barn för hans eller hennes många prestationer, särskilt lojalitet och god etik. Annars kan lejonet undgå insikten om att dessa egenskaper än viktigare än att bli beundrad för sitt utseende eller karisma.

 


Kommentarer
Postat av: 24 år och snart pappa

hehe skrev inte att är till för att ersätta mamma och pappa.. skrev Även om en apparat aldrig kan ersätta en mamma eller en pappa kunde det väl vara skönt med lite avlastning.?



Allt bra med er? =)

2010-01-22 @ 12:04:10
URL: http://tobiasbloggen.blogg.se/
Postat av: 24 år och snart pappa

Det är från person till person som kan få det och ha svårt med att skaffa barn. Nu är det löst och borta,så nu kan man njuta av graviditeten!! =)

2010-01-22 @ 22:57:44
URL: http://tobiasbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0